010 521 77 77 info@hklaw.nl
Home » Specialisaties » Incasso

Incasso

Wordt uw factuur niet betaald?

Problemen met het betaald krijgen van uw facturen? Houweling & Kars Advocaten behandelt al uw incasso’s. Wij doen dit voortvarend en tegen gunstige tarieven. Wij handelen snel, zorgen dat de kosten beperkt blijven en dat het resultaat wordt behaald. Houweling & Kars Advocaten heeft jarenlange ervaring met het incasseren van vorderingen.

Ons kantoor kan, anders dan een deurwaarder of een incassobureau, direct de zwaarste middelen inzetten, zoals het snel laten leggen van beslag of het aanvragen van een faillissement.

No cure no pay

Houweling & Kars Advocaten is ten aanzien van incasso’s altijd bereid afspraken te maken op no-cure-no-pay basis. Afhankelijk van de aard en omvang van de vorderingen en de hoeveelheid dossiers is het ook mogelijk dat wij incassozaken aannemen tegen een percentage van het geïncasseerde bedrag en/of tegen een gering vast tarief per dossier.

Wij streven er altijd naar de incassokosten voor rekening van de debiteur te laten komen. Daarnaast brengen wij de debiteur rente en buitengerechtelijke incassokosten in rekening.

Wilt u snel aan de slag, neem dan contact op met mr. Sonneveld.

Stel uw vraag over incasso:

Mr. Esther Sonneveld

Esther is een ervaren advocaat met een praktische benadering. Zij is partner van ons kantoor en draait een gevarieerde praktijk waarbij de nadruk ligt op het arbeids-, bouw- en contractenrecht. Esther maakt duidelijke afspraken en streeft altijd naar een optimale samenwerking met haar cliënt.

Telefoon: 010 521 77 77 | E-mail: e.sonneveld@hklaw.nl

Direct contact: